***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Отново извратено насилие и убийства на животни, изобщо не е ясно какво правят разследващите. Туск: Русия може да атакува Европа


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 4 януари   

 

В България от години насилието над животни е закононарушение и се санкционира със затвор. Така е записано в Наказателния кодекс. 

Насилието обаче е всекидневие, в това число демонстрации на садизъм, мъчения и извращения. Какво вършат проверяващите в никакъв случай не е ясно, разкрити насилници са едвам неколцина. И ДОРИ те не получават ефикасните присъди, разказани в Наказателен кодекс, а всички се разминават единствено с санкции. И толкоз! А и те се броят на пръсти. 

Междувременно, извергите не стопират да показват, че ще си вършат каквото изискат, а проверяващите и обвиняващите не стопират да ни показват, че те ще си имитират работа колкото си желаят, а ние всички можем да вървим да си… гледаме работата.

***

През идващите няколко години Русия може да нападна европейските страни, предизвести министър-председателят на Полша Доналд Туск.

„ Никой не може да се съмнява, че от стратегическа позиция Европа е обект на съветска експанзия и това ще се случи, когато преимуществото на Русия във военния потенциал стане явно “, цитира думите му изданието Rzeczpospolita.

***

Българинът Светослав Славков (31 г.), който воюваше за свободата на Украйна, е умрял.

***

Националният парк-музей Шипка разгласи публични поръчки за реализатор и строителен контрол за плана по реституция и консервация на Паметника на свободата на връх Шипка.

***

Ива Митева съди Народното събрание поради уволнението си от Народното събрание, написа " Фокус ", като се базира на информация на страницата на Административния съд в София.

***

Това значи, че то влиза в действие публично.

***

„ За жал, от всички предадени на Украйна танкове, доста дребна част от тях са пригодни за прилагане на бойното поле “, признава Шьофер в писмо до оръжейните производители „ Райнметал “ и „ Краус-Мафай Вагман “.

В същото писмо Шьофер прецизира, че опитите на украинците да ремонтират танковете са се провалили, като даже с дейностите си са нанесли по-големи вреди на техниката.

***

Нискотарифната самолетна компания Райънеър заяви, че ще понижи цените за пасажерите, които желаят да летят с нея, откакто няколко онлайн портала стопираха да оферират билети за нейните полети, осведоми „ Файненшъл таймс “.  

***

Здравка Евтимова е удостоена с новоучередената премия за фантастика „ Доктор Т. О’Конър Слоун “ (Dr. T. O’Connor Sloane) в Съединени американски щати, заяви писателката. 

Призът се връчва от американското издателство Starship Sloane Publishing.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР